Legyen hited!

Te, aki most olvasol, kérdezlek Téged: Te miben hiszel? Miért mondasz igent? Hiszed, hogy boldogító lesz? Kinek mondasz igent? Magadnak? Neki? Vagy a dédelgetett álmaidnak? Mit gondolsz, milyen lesz majd a nagybetűs házas élet? Mennyivel lesz más, mint most?

Jóban-rosszban? Egészségben-betegségben? Gazdagságban-szegénységben? Mit gondolsz, ha elképzeled, milyen lesz majd a holtomiglan-holtáiglan? Túl akarod élni, vagy inkább minden egyes percét meg akarod élni a maga valójában?

Elhiszed, hogy a házasság egy “intézmény”? Hogy “kell a papír” a Csok-hoz, a babaváróhoz, a hitelhez, stb…. Szerinted is ez a legfontosabb?

Át akarod adni magad az érzésnek, ami olyan, mint egy utazás? Mindig csak 20 métert látsz magad előtt és a kifürkészhetetlen utáni vágyakozás építi majd a közös út folytatását? Hiszel ebben? Hiszel abban, hogy minden fejben dől el? S ha lesznek is viták, vagy az élet citromot kínál, ellen tudsz-e majd állni? Hiszed, hogy ez tulajdonképpen csakis rajtad múlik? S azon, hogy kiállsz-e ÖnMAGad mellett, a saját döntésed mellett? A szövetségetek mellett? És ha valami elromlik, mit gondolsz, kidobod, lecseréled, vagy meg fogod javítani? Hagyod, hogy beszippantson ez a fogyasztói társadalom? Vagy mersz arra a hangra hallgatni, aki odabentről szól Hozzád?

És azt hiszed-e, amit gyerekkorodban az ágyad szélén ülve a szüleid, óvónénid mesélt az legigazabb szerelemről. Arról, ami két szív együtemű dobbanásáról és a hosszú, boldog szerelmetes életekről szólt?

Te döntöd el miben hiszel. NA DE, EGYÁLTALÁN HISZEL VALAMIBEN??? Nagyon érdekelne!!!!!!! Kérlek, írd meg Nekem, kíváncsian várom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.
You need to agree with the terms to proceed

Menü