Wéber Veronika Szertartásvezető

Bemutatkozás

Hisz a szerelemben.
Az egységben.
A sorsban.
Végtelenül hálás családjáért.
Szerető feleség és büszke édesanya.
Rajong az esküvőkért és imád utazni.
Szereti az életet, s a benne élő embereket.
Gondoskodó és empatikus, amolyan igazi csipkelelkű.

Lételeme a vidámság, az állandó “tenni-venni-szervezkedni-jót akarni-s szívből adni” zsigeri szinten belé kódolt. Mindezt teszi mosolyogva, kedvesen és elegánsan.

Imádja a “dolce vita” életérzést. Ízlése kifinomult, könnyedén lavíroz különböző stílusok közt. Tiszteli a hagyományokat, de inspirálják az új trendek. Erőssége széles látóköre, jó szervező-, és kommunikációs készsége. Leginkább az írásban szereti közvetíteni érzelemgazdag gondolatait. Hozzáértését párosította az oktatási keretek között megszerezhető legmagasabb tudással -a rendezvény és kommunikáció világának minden szegmensében. Kiemelkedő tehetségéért Kodolányi Júlia emlékéremben részesült.

Kőkemény belső hajtóereje jutatta el oda, ahol végre annak élhet, amitől igazán jól érzi magát. A MENYEGZŐk világa szólította magához. Szakmájának a boldogságot választotta. Azért dolgozik, hogy párjai ne csak túléljék a Nagy Napot, hanem megéljék azt. “Munkájával” a szerelme(seke)t szolgálja. S ezt nap nap után teljes szívéből teszi. Magas minőségben. Szeretettel.

Szakmai képzettségem

kommunikáció és művelődésszervező szakos bölcsész

fesztivál és rendezvénymenedzser

okleveles esküvőszervező

okleveles szertartásvezető

vendéglátó technikus

rendezvényszervező

impresszárió

üzletvezető

újságíró

blogger

Wéber Veronika Szertartásvezető
Menü